Як приготувати:
- Розігрійте духовку до 220 градусів.
- У велику антипригарну сковороду налийте одну столову ложку оливкової олії та смажте на сильному вогні.
- Очистьте та наріжте цибулю. Додайте у сковороду.
- Дві третини стегон наріжте на великі шматки. Решту — на маленькі. Додайте у цибулю. Смажте протягом 6 хвилин до золотистого кольору. Добре перемішуйте всі інгредієнти.
- Тим часом візьміть ще одну сковороду (меншого розміру). Помийте та наріжте гриби на великі кубики. Смажте протягом 4 хвилин. Додайте гриби до м’яса. Поріжте навпіл листя чебрецю та викладіть зверху.
- Зніміть сковороду з вогню, додайте сіль та чорний перець. Візьміть одну столову ложку червоного винного оцту та 150 мл води та перемішайте. Перекладіть все у горщик.
- А зараз все потрібно робити швидко: розкачайте тісто, форму зробіть трохи більше за горщик, щоб з тіста вийшла “кришка”. Потім накрийте ним начинку та закріпить з боків посуду.
- Намастіть тісто однією чайною ложкою оливкової олії. За бажанням можна вставити гілочки чебрецю в середину пирога.
- Випікайте приблизно 15 хвилин до золотистого кольору. Все дуже легко та смачно!
5 Ingredients — Quick & Easy Food by Jamie Oliver is published by Penguin Random House. Recipe © Jamie Oliver Enterprises Limited, Photography © Jamie Oliver Enterprises Limited, by David Loftus (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).