Ковбаски запечені з яблуками

Рецепт на
4 особи
Рівень
легкий
Час
45 хвилин
Інгредієнти:
  • 2 великі червоні цибулини
  • 2 яблука
  • 4 пастернаку
  • 12 ковбасок
  • 1 столова ложка рідкого меду
Як приготувати:
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Приготуйте форму для запікання
  2. Почистьте цибулю та яблука та поріжте на чотири частини. Викладіть все у форму для запікання. Потім додайте одну столову ложку оливкової олії, трохи солі та чорний перець.
  3. Почистьте пастернак та поріжте на довгі смужки.
  4. У цибулю з яблуками налийте одну столову ложку красного винного оцту, потім зверху викладіть смужки пастернаку.
  5. На пастернак викладіть ковбаски, потім полийте оливковою олією (одна столова ложка) та додайте чорний перець (сипте спеції зверху).
  6. Випікайте 30 хвилин, потім полийте медом та покладіть назад у духовку ще на 5 хвилин (до золотистого кольору).

Джерело: 5 Ingredients — Quick & Easy Food by Jamie Oliver is published by Penguin Random House. Recipe © Jamie Oliver Enterprises Limited, Photography © Jamie Oliver Enterprises Limited, by David Loftus (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).