Як приготувати:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Приготуйте форму для запікання
- Почистьте цибулю та яблука та поріжте на чотири частини. Викладіть все у форму для запікання. Потім додайте одну столову ложку оливкової олії, трохи солі та чорний перець.
- Почистьте пастернак та поріжте на довгі смужки.
- У цибулю з яблуками налийте одну столову ложку красного винного оцту, потім зверху викладіть смужки пастернаку.
- На пастернак викладіть ковбаски, потім полийте оливковою олією (одна столова ложка) та додайте чорний перець (сипте спеції зверху).
- Випікайте 30 хвилин, потім полийте медом та покладіть назад у духовку ще на 5 хвилин (до золотистого кольору).
Джерело: 5 Ingredients — Quick & Easy Food by Jamie Oliver is published by Penguin Random House. Recipe © Jamie Oliver Enterprises Limited, Photography © Jamie Oliver Enterprises Limited, by David Loftus (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).