Як приготувати:
- Закип'ятіть воду, підсоліть її. Відваріть пасту в каструлі. Залиште один стакан води на майбутнє, решту злийте.
- Почистьте та дрібно наріжте часник. Велику антипригарну сковороду добре розігрійте, налийте ½ столової ложки оливкової олії та підсмажте часник на середньому вогні. Наріжте гриби великими шматочками та покладіть до сковороди.
- Додайте сіль та чорний перець. Тушкуйте ще 8 хвилин (до золотистого кольору). Перемішайте.
- Насипте пасту в сковороду з грибами та додайте стакан з водою, який до цього залишили.
- Натріть більшу частину пармезану. Змішайте його з вершками. Додайте приправи на свій смак. Тушкуйте разом з ще 2 хвилини.
Джерело: 5 Ingredients — Quick & Easy Food by Jamie Oliver is published by Penguin Random House. Recipe © Jamie Oliver Enterprises Limited, Photography © Jamie Oliver Enterprises Limited, by David Loftus (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).