Паста з грибами та часником

Рецепт на
2 особи
Рівень
легкий
Час
16 хвилин
Інгредієнти:
  • 150 г сушеної трофі (Trofie) або фузілі (різновиди пасти)
  • 2 зубчики часнику
  • 250 г суміші грибів
  • 25 г пармезану
  • 2 столові ложки збитих вершків (напівжирних)
Як приготувати:
  1. Закип'ятіть воду, підсоліть її. Відваріть пасту в каструлі. Залиште один стакан води на майбутнє, решту злийте.
  2. Почистьте та дрібно наріжте часник. Велику антипригарну сковороду добре розігрійте, налийте ½ столової ложки оливкової олії та підсмажте часник на середньому вогні. Наріжте гриби великими шматочками та покладіть до сковороди.
  3. Додайте сіль та чорний перець. Тушкуйте ще 8 хвилин (до золотистого кольору). Перемішайте.
  4. Насипте пасту в сковороду з грибами та додайте стакан з водою, який до цього залишили.
  5. Натріть більшу частину пармезану. Змішайте його з вершками. Додайте приправи на свій смак. Тушкуйте разом з ще 2 хвилини.

Джерело: 5 Ingredients — Quick & Easy Food by Jamie Oliver is published by Penguin Random House. Recipe © Jamie Oliver Enterprises Limited, Photography © Jamie Oliver Enterprises Limited, by David Loftus (2017 5 Ingredients — Quick & Easy Food).